Anđeoske poruke

Anđeo Haniel

andjeo haniel

Anđeo Haniel je anđeo intuicije, prekrasni Božanski ženski anđeo koji služi kao podsjetnik da obratite pozornost na svoje unutarnje vodstvo. Arkanđeo Haniel često se naziva Anđeo radosti, jer njeno ime znači “Božja radost”. Ona se pojavljuje kao intuitivni vodič, koji vas usmjerava na sretan put do bilo kojeg cilja.

Ne postoji ništa što ne možete postići kada je vaša nebeska energija Haniel povezana s vama. Njezina lijepa kosa i blagi izrazi lica mogu vam omogućiti da pustite malo više radosti u vlastiti život. Ime Haniel ne pojavljuje se nužno u Bibliji, ali postoje dva mjesta na kojima se koristi za opisivanje manasitskog princa, u Brojevima 34:23, i sina Ullanida u 1. Ljetopisa 7:39. Kako su arkanđeli nefizičke nebeske energije, ona se pojavljuje u našoj fizičkoj dimenziji najčešće viđena kao žena (obično nosi tirkizne boje, poput haljine i veličanstvenih srebrnih krila).

Anđeo radosti

Ona želi da znate da ne možete postići ništa osim sreće ako joj dopustite da se veže za vas. Kada se osjećate izgubljeno, anđeo Haniel će vam pomoći da se vratite na pravi put. Ona je uvijek na raspolaganju da bude vaša sunčeva energija i izlijeva prirodnu energiju sunca iznad kako bi zračila pozitivnošću. Ona će vas nježno gurnuti kada bude potrebno. Arkanđeo Haniel ne voli ništa više od toga da vas vodi prema vašem autentičnom ja. Povezivanje s Hanielom može vam pomoći poboljšati sva područja vašeg života, od odnosa do karijere. Dopustite njeno svjetlo u svoje srce i gledajte kako se sve počinje mijenjati na bolje.

Prigrlite radost i sreću u svakom trenutku, u svakoj aktivnosti ili nedjelovanju može se pronaći radost. Međutim, često zanemarimo provjeriti sami sebe ili obratiti pozornost na svoju osobnu kartu puta, postajući uhvaćeni u dramu koju naše postojanje sadrži. Haniel vas želi potaknuti da prestanete tražiti ispunjenje izvan sebe i umjesto toga ju koristite kao netko tko će vam donijeti pravu energiju. Ona zna da želite otkriti samopouzdanje u avanturi tijekom života.

Što anđeo Haniel traži od vas?

Slijedite svoje strasti, tražite užitak u sadašnjosti i naučite prepoznati svoje zahtjeve kao priliku za transcendiranje tjeskobe u ljubav. Kada se nađete u nedoumici i nesigurnosti, njezino blistavo svjetlo će dotaknuti vaše srce i voditi vas na pravi put. Kada koristite arkanđela Haniela, sve što ona traži je da otpustite svoju potrebu za kontrolom i prepustite se božanskom toku života. Ona je uvijek uz vas, obasipa vas ljubavlju i intuicijom kada je to najpotrebnije. Njezino postojanje donosi pravu energiju za poboljšanje svih područja vašeg života. Dopustite si uživati u njenom svjetlu kako biste doživjeli više radosti u svakodnevnom životu!

Kada vidite tirkizno svjetlo, znat ćete da je arhanđeo Haniel blizu. Hanielova tirkizna zraka, koja je besprijekorna kombinacija plave i zelene, simbolizira ravnotežu. Kada vidite ovo svjetlo u svojim snovima, vizijama ili tijekom molitve, to je lijep pokazatelj od arhanđela Haniela da povećate svoje duhovno znanje. Ona je uvijek na raspolaganju da vam pomogne voditi na vašem putovanju i ne želi ništa drugo nego da budete sretni.

Kada vam anđeo Haniel može pomoći?

Arkanđeo Haniel pomoći će vam u gotovo svakom scenariju, ali posebno je korisna kada trebate biti artikulirani i elegantni. Možete se osloniti na energiju arhanđela Hanijela da vam pomogne kad god imate razgovor za posao, kritički sastanak ili kada održavate prezentaciju. Haniel vas potiče da:

  • Upoznate nove ljude
  • Začinite svoj ljubavni život
  • Povećate svoj osjećaj za kreativnost
  • Poboljšate svoju sposobnost komunikacije
  • Unesite novu perspektivu u svoje aktivnosti iscjeljivanja

Za kraj

Pozovite arkanđela Hanijela, dok će ona zračiti svoje zrake da podigne vašu vibracijsku energiju na nove visine. Dok dodirnete njezine visine, ona će vam omogućiti da iskoristite svoju intuiciju i širok raspon kreativnih mogućnosti. Neka njezina sunčeva energija ispuni vaše srce kako bi vam pomogla da doživite više radosti u svakom trenutku.

Kompletnu listu anđeoskih poruka pronađi ovdje: Anđeoske poruke

Izmolite i ove molitve svecima