Molitve, Prigodne molitve

Molitva protiv nesanice

prigodne molitve_Molitva protiv nesanice

Molitva protiv nesanice omogućit će vam kvalitetan i čvrst san. Pomolite se i napokon naspavajte!

Molitva protiv nesanice

Dragi Bože, ne mogu sklopiti oka. Ne mogu shvatiti koji je razlog tomu, ali znam da me ti najbolje shvaćaš i prepoznaješ razlog mom problemu. Ležim u svojima mislima i nespokojan sam.

Gospode, molim te da uslišiš moj poziv u pomoć. Molim te da mi pružiš utjehu. Potrebna mi je tvoja pomoć da se riješim crnih misli koje me žele pokolebati. Molim Te Bože da proučiš moje srce. Ukoliko u njemu leži neka grešna misao, molim Te da me odvratiš od nje.

Svjestan sam svojih mana i da ponekad smetnem s uma pokajati se zbog svojih grijeha. Ne želim da išta stoji između Tebe i mene, Bože moj. Pomozi mi da imam kvalitetan i čist odnos sa svojim bližnjima. Obgrli me svojim milim rukama dok tugujem. Podari mi opet ono isto veselje koje me nekoć bodrilo u životu, a otkloni ovaj čemer koji želi zavladati nad mnome.

Jako sam iscrpljen i želim smoći snage. Znam da Ti sve imaš u svojim rukama i da ćeš mi pomoći vratiti skladan život, stoga ti se potpuno predajem. Podari mi san prije novog dana, nove kušnje. Uzdam se u Tebe Bože moj, jer s tobom je svaki novi dan pobjeda!

Po Kristu, Gospodinu našemu.

Amen!

Kompletnu listu prigodnih molitvi pronađi ovdje: Prigodne molitve

Izmolite i ove molitve svecima