Anđeoske poruke

Arkanđeo Zadkiel

arkandjeo zadkiel

Arkanđeo Zadkiel se odnosi na razumijevanje. Njegovo ime znači ‘Pravednost Božja’. To također može značiti ‘Božja pravda’.

Arkanđeo Zadkiel pomaže da se riješimo loših navika

Arkanđeo Zadkiel nam govori da se riješimo loših navika i strahova koje ograničavaju naš rast. On želi da živimo život punim plućima i uživamo u svakom djeliću, bez obzira na izazove i teška vremena. Zadkiel je također poznat kao Anđeo duboke kontemplacije, Anđeo milosrđa i dobrohotnosti, Arkanđeo božanske radosti i Anđeo razumijevanja i suosjećanja.

Arkanđeo Zadkiel nam pomaže razumjeti prepreke i poteškoće s kojima se susrećemo u životu i naučiti kako ih učinkovito prevladati. On predstavlja ‘Kozmičku majku’, dublje aspekte zaštite i njegovanja, dublje aspekte intuicije i kozmičke alkemije. Povezan je sa ženskim energijama jer njeguje i brine o svemu na zemlji.

Koja je misija arkanđela Zadkiela?

Misija arkanđela Zadkiela je potaknuti nas da tražimo duhovno prosvjetljenje i duhovno buđenje. On želi da cijenimo Božanske aspekte naših života. On radi na tome da budemo na pravom životnom putu. Zadkiel nas otvara vodstvu, podršci i pomoći anđela na zemlji. Neke stvari ne možemo učiniti sami bez anđeoskog vodstva i intervencije.

Arkanđeo Zadkiel vas potiče da služite drugima u društvu dok služite svojoj božanskoj životnoj svrsi i misiji duše. On je arkanđeo slobode, praštanja, dobročinstva i milosrđa. On donosi ravnotežu, smirenost, stabilnost i mir u naše živote. Zadkiel ublažava napetost i tjeskobu u našim životima. On radi kako bi osigurao da slijedimo put koji nam je svemir postavio.

Arkanđeo Zadkiel pomaže u duhovnom razvoju i svijesti

Arkanđeo Zadkiel pomaže u duhovnom razvoju i duhovnoj svijesti. On također donosi razlučivanje, uvid, mudrost i istinu. Zadkiel nas otvara Božanskom znanju kako bismo mogli razumjeti ulogu svakog Božanskog stvorenja. Blagoslivlja naše živote blagoslovima koji nam omogućuju da nastavimo uzdizati svoj život i živjeti u vjeri. Zadkiel prenosi mudrost, što zauzvrat povećava duhovni rast.

Zadkiel radi na tome da razvijemo žensku stranu naše prirode. Moramo biti brižni i prema drugima i okolini. Zadkiel nas potiče da slušamo svoj instinkt i slijedimo svoje srce u svakom trenutku. Zadkiel omogućuje povezanost duše i osigurava da otkrijemo svoje darove i talente kako bismo ih mogli dobro iskoristiti.

Otvara nas našim višim umovima i daje psihičku zaštitu. Arkanđeo Zadkiel prenosi energiju svog Ljubičastog plamena u vaš život i pretvara svu negativnost u vašem životu u unutarnji mir i radost. Možete zazvati Zadkiela da donese oprost sebi i drugima.

Arkanđeo Zadkiel je zadužen za anđele radosti i milosrđa. Usmjerava ih da pomognu čovječanstvu pronaći oprost, diplomaciju i toleranciju. Iscjeljujuća energija koju posjeduju Zadkiel i ovi anđeli transformira prošla iskustva, ograničenja, negativne osobine i ovisnosti u pozitivne stvari.

Arkanđeo Zadkiel potiče da drugima donosimo pozitivnost

Cijenite loša iskustva u svom životu jer su vas ona učinila dobrom osobom kakva jeste. Arkanđeo Zadkiel potiče nas da drugima izražavamo ljubav, dobrotu, suosjećanje i milosrđe. On nas potiče da radimo u skladu s Božanskim. Trebamo se voljeti i podržavati ako želimo napraviti pozitivne promjene u svijetu. Zadkiel vas potiče da prvo volite sebe prije nego počnete voljeti druge ljude. Cijenite prvo sebe, a onda će i drugi ljudi cijeniti sve što radite.

Arkanđeo Zadkiel nam pomaže da vidimo i iskusimo Božansko svjetlo u našim životima. On radi na čišćenju naših srca od neopraštanja. On nas potiče da se odreknemo loših navika koje nas uništavaju. Zadkiel radi s drugim arkanđelima kako bi osigurao da živimo ispunjene i sretne živote.

On donosi iscjeljenje emocionalnih rana i jača nas da umirimo bolna sjećanja koja možda još uvijek čuvamo u svojim mislima. Moć opraštanja oslobađa nas naših prošlih iskustava. Zadkielova je misija osigurati da ne dopustimo prošlosti da definira naše živote. Ostavite prošlost iza sebe i ponesite sa sobom samo važne životne lekcije koje će vam pomoći da napredujete i postanete bolji. Rad s arkanđelom Zadkielom povećava vaše samopoštovanje. Možete se nositi sa svime u životu sve dok vjerujete u sebe i svoje sposobnosti.

Otkrijte svoje Božansko podrijetlo

Zadkiel će raditi s vama kako bi osigurao da razumijete svoje Božansko podrijetlo. On će vam pomoći da radite na otkrivanju svoje prave životne svrhe i duševne misije. Stvoreni ste i postavljeni na ovu zemlju s razlogom. Pozovite Zadkiela da vam pomogne riješiti se svih negativnih energija u vašem životu. Prihvatite pozitivnost i živjet ćete život bez mržnje, strahova, tjeskobe, ljutnje i ogorčenosti.

Arkanđel Zadkiel radi na poboljšanju naših mentalnih funkcija. On nam šalje znakove koji nam omogućuju da se brinemo za svoju dobrobit. Da bismo živjeli ispunjen i sretan život, moramo se brinuti o svom mentalnom, duhovnom i tjelesnom zdravlju. On vam daje snagu koja vam je potrebna da se oslobodite svojih ograničenja i negativnosti. Arkanđela Zadkiela možete pozvati kada vam u životu trebaju diplomacija i tolerancija.

Arkanđeo Zadkiel pomaže razotkriti nepravde u svijetu. On je pravedno i pošteno biće. On radi s ljudima, poput odvjetnika i sudaca, kako bi osigurao da pravda bude zadovoljena. Zadkiel radi na čišćenju, osvjetljavanju i podizanju vaše vibracije. On drugačije procjenjuje bogatstvo svakog pojedinca i odlučuje što učiniti. On dijeli pravdu bez predrasuda i pristranosti. Međutim, on je milostiv prema ljudima koji zaslužuju njegovu milost.

Za kraj

Zadkiel donosi mir uznemirenom umu. Njegove energije donose smirenost i osjećaj mira koji nose pozitivne energije. On nam pomaže pronaći hrabrosti u sebi da učinimo prave stvari za sebe, druge i svijet. On nas podsjeća da volimo i poštujemo zemlju i sve što živi na njoj.

Kompletnu listu anđeoskih poruka pronađi ovdje: Anđeoske poruke

Izmolite i ove molitve svecima