Anđeoske poruke

Anđeo Metatron

andjeo metatron

Kada pozovete određenog duhovnog učitelja ili arkanđela, poput arhanđela Metatrona, tražite da Vam pomogne izravno korištenjem svojih darova. Arkanđeli koriste svoje posebne darove kako bi Vas zagovarali kod Boga, Stvoritelja. Oni također pregovaraju i traže da se ostvare želje Vašeg srca.

Svaki arkanđeo specijaliziran je za jednu stvar, ali oni rade u sprezi sa svim ostalim arkanđelima kako bi osigurali da živite najzdravijim životom. Arkanđeli se ne umaraju jer je njihov jedini cilj u životu pomoći i voditi čovječanstvo. Imaju posebne moći jer mogu biti na dva mjesta odjednom. Arkanđeli se svakome mogu očitovati drugačije, ovisno o tome za što traže pomoć. Arkanđeo Metatron manifestira se kroz bljeskove svjetla. On se otkriva kroz zelenu i ljubičastu energiju. Arkanđeo Metatron moćni je arkanđeo koji je pun ogromne duhovne vatre, mudrosti i božanskog svjetla. Vjeruje se da je bio uključen u stvaranje svete geometrije kozmičkih sustava.

Arkanđeo Metatron kao vaš vodič za svjestan život

Arkanđeo Metatron, kao rezultat toga, drži predložak matrice. To implicira da on drži nacrt za svjestan život. On Vas može podržati tako što će ovaj predložak učiniti dostupnim kroz rezonanciju, koja će Vas ugoditi na pravu frekvenciju. Zbog zamršene povezanosti arkanđela Metatrona s geometrijskom tvorevinom kozmosa, gledanje ovih geometrijskih oblika znak je da Vam se on otkriva. Arkanđeo Metatron potiče Vas da promijenite svoje misli. Trebali biste ih prebaciti s negativnog na pozitivno. On Vam otkriva kako Vas negativne misli sprječavaju da živite punim životom. Umjesto toga, lako biste mogli završiti zaglavljeni u toksičnom ciklusu života. Stoga biste se trebali namjerno potruditi isključiti negativnost iz svoga života. Arkanđeo Metatron pomaže Vam da pažljivo odaberete svoje misli. Kao takav, naučit ćete ovladati svojim mislima umjesto da budete njihov rob. Nakon samosvladavanja, uspjet ćete ostati nadahnuti, fokusirani i zadržati pozitivne misli.

Anđeo života

Metatron je također anđeo života. To znači da on može voditi dok pretražujete Akashijeve zapise tako da otkrijete prošlu mudrost duše i buduće vodstvo. Preko arkanđela Metatrona, trebali biste moći razotkriti buduće vremenske crte i predvidjeti što to nosi u određenim područjima Vašeg života. Takvo bi Vam znanje trebalo pomoći da se uskladite s pravim životnim putem koji nadopunjuje putovanje Vaše duše. Metatron arkanđeo Vam pomaže da se izliječite od prošlih trauma paralelnih inkarnacija. Tako ćete pronaći mir i voditi udoban život lišen boli i samo osuđivanja. Arkanđeo Metatron kroz svoje vodstvo Vam može pomoći da dođete do svijesti koja će Vas dovesti do pozitivnih promjena. Kao rezultat toga, moći ćete prilagoditi svoju životnu putanju na bolje.

Arkanđeo Metatron vibrira na visokoj frekvenciji. Kao takav, on se može otkriti kada ste u intenzivnom meditativnom stanju. On u Vaš um preuzima duhovna otkrivenja koja sami raspakirate. Trebali biste podići svoju frekvenciju kroz meditaciju jer će to Vaš um postaviti iznad uobičajenog razumijevanja. Takva praksa će vas prilagoditi uzvišenoj perspektivi božanske ljubavi, koja će Vam pomoći da utjelovite svoju božansku istinu i ostaviti vas pod potpunim vodstvom arkanđela Metatrona. Arkanđeo Metatron povezuje nebo i zemlju kao što je nekoć hodao zemljom kao ljudsko biće. Imao je golemo znanje o nebu i zemlji i bio je toliko moćan da mu je Stvoritelj nakon smrti dao rang arkanđela. On Vam posebno pomaže osloboditi se svih tereta koji Vas sputavaju i povezuju s nebom. Kada ga pozovete, on će Vas voditi prema spoznaji situacija i izbora koji su Vas opterećivali. Međutim, morate odlučiti pustiti ih da odu kako biste manifestirali obilje u svom životu.

Kako anđeo Metatron komunicira s Vama?

Arkanđeo Metatron komunicira s Vama kroz osjećaje i obrasce mišljenja koji Vas vode do velikih stvari u Vašem životu. Vodstvo arkanđela Metatrona vodi Vas do otključavanja viših razina povezivanja s božanskim carstvom. Ovaj arkanđeo olakšava aktivaciju krunske čakre tako da možete dotaknuti božansku komunikaciju i shvatiti njegova otkrića. Jedan od najznačajnijih darova arkanđela Metatrona je zvijezda Merkaba, koja je simbol Metatrona.

To je zamršeni geometrijski simbol koji se vidi u kozmosu, višedimenzionalni nositelj znanja i mudrosti koji nadilazi vrijeme. Svaka dimenzija otkriva različite razine znanja, razumijevanja i iscjeljivanja. Stoga biste trebali koristiti Merkabu za vlastito liječenje i kao vodič dok učite o skrivenom znanju u kozmosu. Ovaj arkanđeo se manifestira kroz bljeskove jarke svjetlosti. Trebali biste znati primijetiti kad god Vas Metatron posjeti. Ima vatrenu prisutnost koja je u obliku šarene aure. Njegova se aura manifestira kao duboko ružičasta i tamnozelena. Kada se manifestira, trebali biste iskoristiti njegove darove za vlastito iscjeljenje. Dopustite njegovom svjetlu da Vas preplavi i očisti Vaš um od negativnih misli i obrazaca.

Merkaba kocka se vrti vrlo brzo, a energija koja se vrti jedan je od načina na koji arkanđeo Metatron pomaže u čišćenju Vaše energije. Ne trebate se bojati kada vidite ili doživite Merkabu. Arkanđeo Metatron pomaže Vam otvoriti svoje srce kako biste iskusili božansko svjetlo.

On aktivira Vaš stup svjetlosti. Kao takvi, trebali biste doživjeti val sjajne kugle božanske svjetlosti koja Vas obasjava poput svjetla reflektora. Svijetla kugla svjetlosti sjaji kroz Vaše tjeme, srce, trbuh i pričvršćuje Vas za tlo. Jednom kad doživite ovo buđenje, trebali biste biti u mogućnosti služiti čovječanstvu dok hodate svojim životnim putem.

Za kraj

Kada radite s arkanđelom Metatronom, trebali biste se osjećati dovoljno hrabrim da živite u svojoj istini. Trebali biste doživjeti umirujući mir i lakoću u slučaju da ste se prije borili. Trebali biste uživati u miru i spokoju povezivanja sa svojim unutarnjim svjetlom i živjeti život pun ljubavi. Ljubičasti plamen pomaže Vam da otpustite negativnost; kao rezultat toga, moći ćete se uskladiti s istinom svoje duše.

„Kada tražite, traženje će biti ispunjeno – za Vaše najviše i najveće dobro. Otvorite svoje srce i um za primanje, a svemir će Vam pružiti.”

Kompletnu listu anđeoskih poruka pronađi ovdje: Anđeoske poruke

Izmolite i ove molitve svecima