Anđeoske poruke

Anđeo Gabriel

andjeo gabriel

Arkanđeo Gabriel je također poznat kao Gospod Gabriel. On vlada elementom vode. Njegovo ime znači ‘Bog je moja snaga.’ Povezan je s bijelim ljiljanima, sovama i vukovima, srebrom, stablima kruške i žalosnim vrbama, smjerom zapada i bojama bijelom, morskozelenom i narančastom.

Gabriel je poznat pod mnogim imenima kao što su Glavni ambasador čovječanstva, Donositelj dobrih vijesti, Suda i milosrđa, Anđeo navještenja, Anđeo uskrsnuća i Anđeo radosti i Duh Istine, između ostalih imena. Gabriel je bio anđeo u Bibliji koji je najavio rođenje Isusa Krista. Također se vjeruje da je komunicirao s Ivanom Orleanskom. On je moćni arhanđeo koji ima mnoge uloge u životima čovječanstva.

Što nas uči anđeo Gabriel?

Arkanđeo Gabriel nas uči da prihvatimo vodstvo, podršku i pomoć naših anđela čuvara jer nam žele dobro. Trebali bismo tražiti njihovu prisutnost u našim životima kroz meditaciju, molitvu, snove i rituale. Gabriel također vlada baznom ili sakralnom čakrom. Kada je ova čakra aktivna u vašem životu, ona će vas gurnuti prema postizanju vašeg najvećeg potencijala bez ikakvih briga. Ovaj će vam arhanđeo pomoći da steknete energiju koja će vam omogućiti da slijedite svoju strast s pogonom i predanošću. Gabriel vas potiče da radite na stvaranju zdravih osobnih i profesionalnih odnosa. On je zadužen za čovječanstvo i zato radi na tome da živimo dobre živote koji će nam omogućiti da otkrijemo i ispunimo svoju pravu životnu svrhu.

Arkanđeo Gabriel je anđeo uma. Možete ga nazvati kada imate psihičkih problema. On će donijeti alternativne izbore u vaš život koji će vam omogućiti da se uhvatite u koštac s nekim situacijama. On će vas također opremiti mudrošću za donošenje pozitivnih izbora i odluka. Arkanđeo Gabriel rezonira s promjenom, uskrsnućem, disciplinom, izvrsnim komunikacijskim vještinama, trudnoćom, začećem i pronalaženjem svoje životne svrhe i duševne misije.

Glasnik božanske ljubavi

Arkanđeo Gabriel je glasnik Božanske ljubavi, vodstva i mudrosti koja dolazi od Boga. On je također arkanđeo novih početaka. On vas uvjerava da će sve u vašem životu ići na bolje sve dok radite svoj dio. Radite na tome da svoj život učinite boljim, a vaši će vam anđeli pružiti svu pomoć koja vam je potrebna da napredujete. Gabriel je također anđeo čuvar emocija, kreativnosti i odnosa. On će vam otvoriti oči da vidite i cijenite te upotrijebite vještine i talente koje posjedujete kako biste uzdigli svoj život i živote drugih. Kada se, između ostalog, borimo sa stvarima kao što su depresija, seksualni nemoral, disfunkcionalne obitelji i zlostavljanje, on je anđeo kojeg trebamo pozvati. To je zato što će on donijeti stabilnost, mir, vodstvo, prosvjetljenje i pročišćenje u naše živote.

Gabriel nam nudi priliku da radimo na svom duhovnom životu. On vodi naše staze i vodi nas u pravom smjeru koji će nas na kraju dovesti tamo gdje želimo biti. On donosi nadu, mir i ljubav u naše živote. Gabriel nas podsjeća da Bog uvijek bdije nad nama, bez obzira na izazove kroz koje prolazimo u životu. On igra veliku ulogu u jačanju naše intuicije. Arkanđeo Gabriel igra važnu ulogu u zdravlju žena kada je riječ o pitanjima začeća. On je od velike pomoći kada je u pitanju rađanje, posvajanje, začeće djeteta i plodnost. On podiže naše raspoloženje kada smo poniženi i pomaže nam da se povežemo na intimnoj razini s Božanskim carstvom. Bog želi da budemo u zajedništvu s njim. Zato šalje svoje anđele da bdiju nad nama i pomažu nam. Ovaj nas arkanđeo potiče da budemo svjesni energija koje nas okružuju. Te bismo energije trebali dobro iskoristiti kako bi u naše živote unijele osjećaj ispunjenja. On nas vodi prema otkrivanju naše životne svrhe i služenju drugima. Gabriel donosi inspiraciju u vaš život u pogledu vaše životne svrhe i duševne misije.

Koja je misija anđela Gabriela?

Gabriel Arkanđeo je onaj koji je zadužen za Anđele Voditelje. Njihova misija je pomoći nam u razumijevanju naših životnih putovanja. Oni rade kako bi osigurali da živimo svoje živote onako kako je Bog zamislio. Gabriel također radi na donošenju mira i utjehe u živote ljudi koji su izgubili svoje voljene. Što se tiče žena, arkanđeo Gabriel radi na tome da naši hormoni rade dobro. On radi na uravnoteženju naših hormona i igra važnu ulogu u našoj plodnosti. Gabriel nam pomaže uvidjeti pravi put koji trebamo slijediti. On radi na tome da vas ponovno poveže sa svrhom vaše duše. Ovaj arkanđeo nam pomaže da spoznamo naše osobne istine i pomaže nam da živimo istinite živote.

Poziva vas da budete svoji i živite poštenim životom. Arkanđeo Gabriel daje vam uvid u to kako izgleda vaša budućnost. On želi da marljivo radite kako biste u svoj život unijeli sreću, radost i mir. Gabriel nam pomaže pročistiti negativne misli koje gajimo u svom umu. Želi da živimo pozitivnim životom koji će nas približiti Bogu. Ovaj arkanđeo vas potiče da slijedite put koji vam je svemir odredio. Radite stvari koje vas čine sretnima i radite na traženju duhovnog prosvjetljenja i duhovnog buđenja. Gabriel će vam dati vodstvo koje želite kada je u pitanju vaš duhovni rast. Pomaže pri dodirivanju najviših duhovnih učitelja i vodiča.

Za kraj

Arkanđeo Gabriel radi s primaljama, liječnicima i medicinskim sestrama kako bi porod prošao bez problema. Tijekom rođenja Gabriel zrači svjetlošću i ljubavlju dok povezuje dijete s novim duhom. Arhanđeo Gabriel daje hrabrost i snagu roditeljima kada se spremaju dočekati novorođenče na svijet. On također pomaže trudnicama da ostanu smirene i pozitivne kako bi mogle stvoriti sigurno okruženje za razvoj i rast djeteta u svojoj utrobi. Gabriel također potiče profesionalce i kreatore sadržaja da ne odustaju od svojih strasti kada stvari postanu teške. On je uvijek u pozadini, radi na tome da unese inspiraciju i motivaciju u njihove živote.

Kompletnu listu anđeoskih poruka pronađi ovdje: Anđeoske poruke

Izmolite i ove molitve svecima