Anđeoske poruke

Anđeo Gabriel

andjeo gabriel

Arkanđeo Gabrijel je također poznat kao Gospod Gabrijel. On vlada elementom vode . On radi na 2. zraci i predsjedava Sephira Yesodom. Njegovo ime znači ‘Bog je moja snaga.’ Ulja s kojima Gabriel rezonira su jasmin i kamfor . Također je povezan s bijelim ljiljanima, sovama i vukovima, srebrom, stablima kruške i žalosnim vrbama, smjerom zapada i bojama bijelom, morskozelenom i narančastom. Gabrijel je poznat pod mnogim imenima kao što su Glavni ambasador čovječanstva, Donositelj dobrih vijesti, Suda i milosrđa, Anđeo navještenja, Anđeo uskrsnuća i Anđeo radosti i Duh Istine, između ostalih imena. Gabriel je bio anđeo u Bibliji koji je najavio rođenje Isusa Krista. Također se vjeruje da je komunicirao s Ivanom Orleanskom. On je moćni arhanđeo koji ima mnoge uloge u životima čovječanstva.

Arkanđeo Gabrijel nas uči da prihvatimo vodstvo, podršku i pomoć naših anđela čuvara jer nam misle dobro. Trebali bismo tražiti njihovu prisutnost u našim životima kroz meditaciju, molitvu, snove i rituale. Gabriel također vlada baznom ili sakralnom čakrom . Kada je ova čakra aktivna u vašem životu, ona će vas gurnuti prema postizanju vašeg najvećeg potencijala bez ikakvih briga. Ovaj će vam arhanđeo pomoći da steknete energiju koja će vam omogućiti da slijedite svoju strast s pogonom i predanošću. Gabriel vas potiče da radite na stvaranju zdravih osobnih i profesionalnih odnosa . On je zadužen za čovječanstvo i zato radi na tome da živimo dobre živote koji će nam omogućiti da otkrijemo i ispunimo svoju pravu životnu svrhu.

Arkanđeo Gabriel je anđeo uma . Možete ga nazvati kada imate psihičkih problema. On će donijeti alternativne izbore u vaš život koji će vam omogućiti da se uhvatite u koštac s nekim situacijama. On će vas također opremiti mudrošću za donošenje pozitivnih izbora i odluka . Arkanđeo Gabriel rezonira s promjenom, uskrsnućem, disciplinom, izvrsnim komunikacijskim vještinama, trudnoćom, začećem i pronalaženjem svoje životne svrhe i duševne misije.

Arkanđeo Gabrijel je glasnik Božanske ljubavi, vodstva i mudrosti koja dolazi od Boga. On je također arkanđeo novih početaka. On vas uvjerava da će sve u vašem životu ići na bolje sve dok radite svoj dio. Radite na tome da svoj život učinite boljim, a vaši će vam anđeli pružiti svu pomoć koja vam je potrebna da napredujete. Gabriel je također anđeo čuvar emocija, kreativnosti i odnosa . On će vam otvoriti oči da vidite i cijenite te upotrijebite vještine i talente koje posjedujete kako biste uzdigli svoj život i živote drugih. Kada se, između ostalog, borimo sa stvarima kao što su ovisnost, seksualni nemoral, disfunkcionalne obitelji i zlostavljanje, on je anđeo kojeg trebamo pozvati. To je zato što će on donijeti stabilnost, mir, vodstvo, prosvjetljenje i pročišćenje u naše živote.

Gabriel nam nudi priliku da radimo na svom duhovnom životu. On vodi naše staze i vodi nas u pravom smjeru koji će nas na kraju dovesti tamo gdje želimo biti. On donosi nadu, mir i ljubav u naše živote. Gabriel nas podsjeća da Bog uvijek bdije nad nama, bez obzira na izazove kroz koje prolazimo u životu. On igra veliku ulogu u jačanju naše intuicije . Arkanđeo Gabrijel igra važnu ulogu u zdravlju žena kada je riječ o pitanjima začeća. On je od velike pomoći kada je u pitanju rađanje, posvajanje, začeće djeteta i plodnost. On podiže naše raspoloženje kada smo poniženi i pomaže nam da se povežemo na intimnoj razini s Božanskim carstvom . Bog želi da budemo u zajedništvu s njim. Zato šalje svoje anđele da bdiju nad nama i pomažu nam. Ovaj nas arkanđeo potiče da budemo svjesni energija koje nas okružuju. Te bismo energije trebali dobro iskoristiti kako bi u naše živote unijele osjećaj ispunjenja. On nas vodi prema otkrivanju naše životne svrhe i služenju drugima. Gabriel donosi inspiraciju u vaš život u pogledu vaše životne svrhe i duševne misije.

Gabrijel Arkanđeo je onaj koji je zadužen za Anđele Voditelje. Njihova misija je pomoći nam u razumijevanju naših životnih putova. Oni rade kako bi osigurali da živimo svoje živote onako kako je Bog zamislio. Gabriel također radi na donošenju mira i utjehe u živote ljudi koji su izgubili svoje voljene. Što se tiče žena, arkanđeo Gabriel radi na tome da naši hormoni rade dobro. On radi na uravnoteženju naših hormona i igra važnu ulogu u našoj plodnosti . Gabriel nam pomaže uvidjeti pravi put koji trebamo slijediti. On radi na tome da vas ponovno poveže sa svrhom vaše duše. Ovaj arkanđeo nam pomaže da spoznamo naše osobne istine i pomaže nam da živimo istinite živote. Poziva vas da budete svoji i živite poštenim životom. Arkanđeo Gabrijel daje vam uvid u to kako izgleda vaša budućnost. On želi da marljivo radite kako biste u svoj život unijeli sreću, radost i mir. Gabriel nam pomaže pročistiti negativne misli koje gajimo u svom umu. Želi da živimo pozitivnim životom koji će nas približiti Bogu. Ovaj arkanđeo vas potiče da slijedite put koji vam je svemir odredio. Radite stvari koje vas čine sretnima i radite na traženju duhovnog prosvjetljenja i duhovnog buđenja. Gabriel će vam dati vodstvo koje želite kada je u pitanju vaš duhovni rast. Pomaže pri dodirivanju najviših duhovnih učitelja i vodiča .

Arkanđeo Gabrijel radi s primaljama, liječnicima i medicinskim sestrama kako bi porod prošao bez problema. Pomažu mu anđeli Armisael i Temeluch. Armisael je anđeo maternice, dok je Temeluch zaštitnik djece. Oni vode i štite djecu pri rođenju iu djetinjstvu. Tijekom rođenja Gabriel zrači svjetlošću i ljubavlju dok povezuje dijete s novim duhom. Dok se sve ovo događa, Arkanđeo Azrael je negdje u pozadini. Arhanđeo Gabrijel daje hrabrost i snagu roditeljima kada se spremaju dočekati novorođenče na svijet. On također pomaže trudnicama da ostanu smirene i pozitivne kako bi mogle stvoriti sigurno okruženje za razvoj i rast djeteta u svojoj utrobi. Gabriel također potiče profesionalce i kreatore sadržaja da ne odustaju od svojih strasti kada stvari postanu teške. On je uvijek u pozadini, radi na tome da unese inspiraciju i motivaciju u njihove živote.

Izmolite i ove molitve svecima