Anđeoske poruke

Arkanđeo Daniel

arkandjeo daniel

Značenje imena arkanđela Daniela je ‘Božji milosrdni sud’. Daniel je anđeo braka, glavni anđeo čuvar i anđeo univerzalne ljubavi. Kao i sve druge arkanđele, Bog ga je stvorio i izabrao da pomaže čovječanstvu. On rezonira s energijama i vibracijama ljubavi, mira, snage i mudrosti.

Daniel je jedan od najviše rangiranih anđela u svemiru. Vjeruje se da je Daniel zadužen za vrata Uzašašća. On nam pomaže privući ljubav u naše živote.

Arkanđeo Daniel nas potiče da živimo život punim plućima – h2 naslov

Arkanđeo Danijel potiče nas da živimo život punim plućima jer živimo samo jednom. Život je kratak; stoga, moramo izvući najbolje iz istog. Daniel nas potiče da postignemo ispunjenje, cjelovitost i mir u našim životima. On također rezonira s energijama harmonije, mira, istine i milosti. On nam pomaže vidjeti stvari jasnim pogledom kako bismo mogli djelovati prikladno i učinkovito. Arkanđeo Daniel donosi jasnoću istinama koje bi mogle biti skrivene od nas. On nam pomaže razlučiti stvari koje su istinite od onih koje nisu. On nas upozorava da ne živimo živote pune laži i prijevare. Trebamo paziti da ne slijedimo doktrine koje su pune laži i one koje propagiraju lažni proroci.

Daniel nas nadahnjuje da prihvatimo promjene koje će promijeniti naše živote na bolje. On želi da izgradimo snažne odnose koji mogu izdržati test vremena. Trebali bismo moći stvoriti odnose koji će nam donijeti sreću, radost i sklad. Daniel radi na tome da bračni parovi uživaju u ljubavi koju dijele. On donosi iscjeljenje svakom braku ili vezi koja se raspada.

Arkanđeo Danijel će vas izvesti na pravi put – h2 naslov

Arkanđeo Danijel uvijek je na raspolaganju da vas izvede na pravi put kada su u pitanju pitanja ljubavi, braka i veze. Zamolite ga da vam pokaže pravi put kojim trebate ići kako biste sačuvali ljubav koju dijelite s partnerom ili supružnikom. On želi da institucija braka ostane sveta kako Bog želi. On vam može pomoći osloboditi se svih unaprijed zamišljenih uloga u vezi i živjeti sretnim životom.

Arkanđeo Danijel potiče vas da budete ono što ste istinski, bili u vezi ili ne. Nemojte se mijenjati da budete nešto što niste samo zato što želite nekoga impresionirati. Arkanđeo Danijel pomoći će vam da se riješite prošlosti kako biste mogli krenuti naprijed s samopouzdanjem i razmišljanjem da počnete iznova i izvučete najbolje iz svog života.

Daniel nam pomaže pronaći svoj identitet. Pogledajte u sebe i odredite što želite učiniti sa svojim životom i osobom koja želite postati. Ostanite snažni u sebi i ne dopustite da vas ništa ili bilo tko spriječi u postizanju vašeg najvećeg potencijala. Arkanđeo Danijel pomoći će vam u svemu što zahtijeva šarm, otmjenost i elokvenciju.

Arkanđeo Daniel vas potiče da izrazite svoje osjećaje i emocije – h2 naslov

Daniel vas potiče da budete suosjećajni i ljubazni prema ljudima oko sebe. Radite stvari koje će vam pomoći da poboljšate svoj život i živote drugih. Ne budite sebični sa svojim blagoslovima. Iskoristite ih kako biste drugima pomogli da ostvare svoj najveći potencijal. Arkanđeo Daniel također vas potiče da imate izvrsne komunikacijske vještine koje će vam omogućiti da izrazite svoje osjećaje i emocije.

Danielova glavna uloga za čovječanstvo je pomoći nam da se usredotočimo na naše snove, ciljeve, želje i namjere na načine koji će unijeti pozitivnu energiju u naše živote i pomoći nam da te želje manifestiramo pozitivno.

Arkanđeo Daniel pomaže nam u razvoju naših intuitivnih sposobnosti. Također nas potiče da otvorimo svoja srca bezuvjetnoj ljubavi koja dolazi od Boga. Volite druge kao što volite sebe i Bog će vas obilno blagosloviti. Daniel vas odvraća od promicanja mržnje, ljutnje i ogorčenosti prema drugima.

Za kraj – h2 naslov

Arkanđeo Danijel igra glavnu ulogu u procesu uzašašća i radi zajedno s arkanđelima Mihaelom i Gabrijelom. Oni rade zajedno kako bi pomogli ljudskim bićima u prijelazu kroz promjene koje se sada događaju na Zemlji. On također radi zajedno s arkanđelom Rafaelom kako bi osigurao da bezuvjetna ljubav napreduje. Daniel će vam pokazati svoju prisutnost u snovima, vizijama i svakodnevnim aktivnostima. On želi da postanemo bolji i budemo bolji. On nam nastavlja slati svoje energije iako ga fizički ne možemo vidjeti. Arkanđeo Daniel često nam dolazi tijekom meditacije, molitve ili u snovima dok spavamo. Njegova je prisutnost u našim životima snažna, mirna, puna ljubavi i smirujuća.

Kompletnu listu anđeoskih poruka pronađi ovdje: Anđeoske poruke

Izmolite i ove molitve svecima