Molitve, Molitve svecima

Molitva Gospi Lurdskoj

molitva gospi lurdskoj

Pogledajte molitvu Molitva Gospi Lurdskoj

Molitva Gospi Lurdskoj za bolesnu osobu osigurat će bolesniku snagu i zdravlje.
Izmolite ovu čudotvornu i moćnu molitvu!
Neporočna Djevice, evo nas ponizno i pobožno sakupljenih pred Tvojim oltarom, kao Bernardica na podnožju blagoslovljene Špilje, gdje si se Ti udostojala vidljivo prikazati, da navijestiš sinovima Tvojim pokoru i oproštenje.
Mi smo sretni što možemo trpjeti da zadovoljimo za grijehe naše i naših bližnjih. Tako je isti bolesnik, za kojeg se mi molimo, pripravan piti gorki kalež pokore, ali uza sve to ne očajava o oproštenju.
Mi se ufamo da će dragi Isus po tvojem zagovoru sačuvati u njemu zdravlje duhovno i dati mu također zdravlje tjelesno.
Gospa Lurdska O, Marijo!
Sigurno je da u nebu možeš koliko hoćeš! Tko, dakle, da nam bude moćnijim zagovornikom pred Bogom ako li ne Ti? Ti si Ona, koja si postala svima sve i koja svima dijeliš u obilju milosti i to tim više što ih oni više trebaju i što imaju manje nade u ljudsku pomoć.
Ne možemo ni pojmiti da Ti nećeš uslišati uzdisaja bolesnikovih, koji se k Tebi utječe, te molba i zavjeta njegove mile rodbine i srdačnih mu prijatelja; molitava Tvojih svećenika i svih ostalih pobožnih osoba, koje mole i nadaju se, jer dobro znaju koliko je Tebi milo kad možeš utješiti one koji uzdišu u ovoj suznoj dolini.

Kompletnu listu molitvi svecima pronađi ovdje: Molitve svecima

Izmolite i ove molitve svecima