Molitve, Prigodne molitve

Molitva za spas braka

prigodne molitve_Molitva za spas braka

Molitva za spas braka pomaže vam povezati se s Božjom ljubavlju i pruža utjehu i nadu u teškom životnom razdoblju obnove vaše veze.

Molitva za spas braka

Blaženi Oče,

stvoritelju ljubavi i obitelji, čuj moje molitve i pomozi mi u ovim teškim trenucima s mojim bračnim drugom.

Molim Te, milosrdni Bože, pomozi prevladati sve prepreke koje su se pojavile u mom braku. Osnaži ljubavnu vezu mene i mog/je partnera/ice, ponovno probudi iskru koja nas je nekada povezivala.

Podari nam mudrost, strpljenje i razumijevanje kako bismo prevladali sve nesuglasice i sukobe koji su se pojavili između nas.

Gospodine, znaš sve naše slabosti i mane. Molim Te oprosti nam sve naše pogreške i riječi koje smo izrekli jedno drugome u ljutnji i trenucima slabosti. Neka naša srca budu ispunjena oprostom i milosrđem.

Gospodine, povjeravam Ti svoj brak i sve naše nade i snove. Vodi nas prema sreći i blagostanju. Uzdam se u Tebe i vjerujem da činiš najbolje za moj brak.

Po Kristu, Gospodinu našem,

Amen.

Zašto molimo molitvu za spas braka?

Molitva za spas braka je važan duhovni alat koji nam omogućuje povezivanje s Božjom prisutnošću i ljubavlju. Kroz molitvu, tražimo Božje oproštenje, mudrost i razumijevanje, te snagu za prevladavanje poteškoća u braku.

Ova molitva jača našu vjeru u Božju moć obnove i iscjeljenja, otvarajući put za obnovu i izgradnju snažne i zdrave veze. Ona nam pruža duhovnu podršku i nadu prilikom suočavanja s izazovima uz Božje vodstvo u našem braku.

Kompletnu listu prigodnih molitvi pronađi ovdje: Prigodne molitve

Izmolite i ove molitve svecima

One thought on “Molitva za spas braka

Comments are closed.