Anđeoske poruke

Arkanđeo Mihael

arkandjeo mihael

Arkanđeli su veličanstvena duhovna bića koja se kreću nevjerojatnom brzinom i učestalošću. Svaki od njih dolazi s jedinstvenim atributima koji igraju posebnu ulogu u vašem životu. Stvorio ih je Bog da izvrše svoje zadatke i osiguraju da sve stvari u svemiru rade besprijekorno. Kao i svi arkanđeli, arkanđeo Mihael je divan i brzo djeluje. Oni uvijek zrače božanskom ljubavlju i čistom energijom u svijetu.

Trebate znati da vam arkanđeli uglavnom priskaču u pomoć kada ih pozovete. Inače, ne ometaju vas u tijeku života. Arhanđeo Mihael se inače naziva glavnim princom nebeskog kraljevstva, jer je on glava bataljuna anđela.

Arkanđeo Mihael je priznat u nekoliko religija

Arkanđeo Mihael priznat je u kršćanstvu, judaizmu i islamu. Neke religije ga nazivaju Svetim Mihajlom. On je bio svetac zaštitnik koji je došao spasiti Židove čak i nakon što su rabini molili Boga da napusti Židove kako je zapisano u židovskim vjerskim knjigama.

Arkanđeo Mihael također je poznat po tome što je vodio nebeske vojske u borbi protiv sila zla koje je donio Sotona. U kršćanstvu se vjeruje da će arkanđeo Mihael ustati u vrijeme velike nevolje i doći spasiti čovječanstvo. Velika nevolja se tek treba dogoditi od postanka svijeta.

Iako arhanđeo Mihael vodi anđele, on nije njihov konačni vođa. Trebali biste znati da je Stvoritelj krajnji vođa svemira. Bog također identificira Isusa Krista kao svog sina. Stoga se Mihael ne smatra Božjim sinom.

Jedini koji se spominje u tri glavne svete knjige svijeta

Arkanđeo Mihael jedini je koji se spominje u tri glavne svete knjige svijeta. To je Tora, Biblija i Kur’an, što ga čini izuzetnim. On je žestoki vođa koji se protiv moći zla bori dobrim. Arkanđeo Mihael žestoko brani ljudska bića Božjom ljubavlju. Njegove glavne brige su istina i pravda.

On osigurava da se ljudi pridržavaju i jednog i drugog. Njegovo čisto svjetlo pomoći će vam da se odvojite od svih oblika ovisnosti i negativnih obrazaca. Iako se spominje u vjerskim tekstovima, ne morate biti religiozni da biste ga pozvali. Mihael, arkanđeo, dostupan je iz mnogih drugih razloga koje možda ne možete shvatiti. Njegov položaj u nebeskom kraljevstvu izlaže ga zapanjujućem znanju i mudrosti.

Arkanđeo Mihael je žestoki branitelj ljudskih bića i dolazi vam u pomoć kako bi osigurao da vaša presuda bude pravedna u svim situacijama. On vas također vodi da govorite istinu čak i kada niste sigurni u to. Njegov je posao pomoći vam u sigurnom kretanju životom i životu u skladu s vašom višom svrhom. Ovaj vas arkanđeo vodi prema življenju vaše istine i uzdiže vas do točke razlikovanja istine od laži. Arkanđeo Mihael također vas vodi dok trgujete i poslujete kako biste osigurali poštenu trgovinu i izbjegli da dođete u iskušenje da budete prevaranti. Ovaj arkanđeo zapovijeda vojsci anđela da vas zaštite od svih mračnih duhova.

Kada vam arkanđeo Mihael može pomoći?

Ovaj će vam arkanđeo pomoći da otpustite niske vibracije koje stvaraju energije straha i brige. Kroz to ćete se moći otvoriti ispunjavajućim iskustvima uzrokovanim ljubavlju i povjerenjem. Kao rezultat toga, živjet ćete zabavan i ispunjen život na zemlji. On sjaji božanskom energijom i tu je da vam pomogne. Svoju snagu crpi iz prirode, posebno iz sunca.

Arkanđeo Mihael može sam podići kolektivnu svijest u cijeloj ljudskoj populaciji. To točno otkriva koliko je predan pomaganju čovječanstvu da raste, otključa božansko znanje i obasja Kristovo svjetlo na vas i vaše voljene. Ako se želite povezati s arkanđelom Mihaelom, prema njemu morate biti puni poštovanja, ponizni i iskreni jer je moćan. Trebali biste mu pristupiti s poštovanjem, jer on posjeduje ogromne energije koje bi vam mogle pomoći u svim područjima života.

Arkanđeo Mihael može vam ponuditi mnogo mudrosti. On će vas voditi da identificirate područja vašeg života koja nisu dobrostojeća. Svjetlost arkanđela Mihaela je tako moćna. Dakle, kada se osjećate uplašeni, sumnjičavi ili nesigurni, njegovo svjetlo će ih presjeći. Osjećat ćete se oslobođeno i lagano.

Arkanđeo Mihael vam pomaže riješiti se negativne energije

Arkanđeo Mihael drži vrlo oštar božanski mač koji pomaže odrezati negativne energije koje vas inače vuku prema dolje. Trebali biste si dopustiti da uživate u njegovom svjetlu jer će vas to dovesti do samopouzdanja i odvažnosti. Nakon što zazovete arkanđela Mihaela i komunicirate s njim, doživjet ćete umirujući mir, a vaš um će se moći jasno usredotočiti na vaše životne ciljeve. Kada zazovete njegovo ime, učinite to s poštovanjem i pričekajte da vam odgovori. Čuvajte svoje srce od sumnje ili ponosa jer su to negativne energije. Umjesto toga, potvrdite svoje namjere i vježbajte strpljenje.

Arkanđeo Mihael odgovara čak i na najosnovnija pitanja. Budući da za arkanđela Mihaela ne postoje ograničenja, možete ga pozvati bilo kada i on će vam se otkriti. Iako podržava i suosjeća s čovječanstvom, isključiva odgovornost za uvođenje potrebnih promjena leži na vašim ramenima. Trebali biste uložiti vrijeme u prilagođavanje svojih postupaka tako da budu u skladu s vašim višim ja. Prisutnost arkanđela Mihaela dovoljna je da vas natjera da preispitate istinu svoje prirode. Moći ćete uočiti sve negativne obrasce koje ste usvojili za preživljavanje ili kao ovisnosti.

Za kraj

Ponekad može odlučiti otkriti se dok prolazite kroz teškoće. Često će se manifestirati kao snažan glas koji vam se obraća. Ako nađete uporan glas koji nosi izravnu poruku, to je jasan znak da se obraća vama. Za razliku od drugih arkanđela i anđela, Mihael vam govori izravno i jezgrovito. Zbog njegovog stila komunikacije moći ćete točno znati kako postupiti.

Kompletnu listu anđeoskih poruka pronađi ovdje: Anđeoske poruke

Izmolite i ove molitve svecima

2 thoughts on “Arkanđeo Mihael

Comments are closed.