Anđeoske poruke

Arkanđeo Izaija

arkandjeo izaija

U židovskoj Tori i kršćanskoj Bibliji Izaija je židovski prorok. Ima viziju neba u 6. poglavlju, kako ga on naziva, “raj”. Anđeli okružuju Boga, pjevajući Mu hvalu. Izaija se isprva osjeća nedostojnim pred ovim velikim prizorom, ali anđeo dolazi s neba da mu pomogne osloboditi svoje osjećaje nedostojnosti govoreći mu da se ni o čemu ne brine jer će sve biti otkriveno.

Ovako će vam Arkanđeo Izaija dati zajam do plaće za dugove u vašem životu. Možete ga vidjeti kako stoji iza žene na topao i utješan način. Kada mu dopustite da pazi na vas, osjetit ćete da ima sve pod kontrolom za vas.

Arkanđeo Izaija želi da pokrenete svoje ideje

Jeste li odgađali novi kreativni projekt? Arkanđeo Izaija kaže da je sada vrijeme da počnete provoditi svoje ideje. Kada mu dopustite da vam dodijeli svoj zajam hrabrosti, vaša će duša čeznuti za stvaranjem i izražavanjem! Izaija stoji iza vas, a njegova krila vas okružuju dok vodi i štiti vašu ideju od strahova. Možete krenuti naprijed s novom idejom, a da vam ništa ne stoji na putu zbog njegove zaštite. On će bdjeti nad vašim planovima dok raste poput tek rođene bebe zaštićene ljubavlju svojih roditelja.

Kad vam na pamet padnu kreativnost i velike ideje, što mislite da trebate kako bi ih ostvarili? Novac, zar ne? Kada pozovete arkanđela Izaiju da financira ove ideje, sve što trebate učiniti je imati ga u svojoj prisutnosti. On ima taj aspekt pokriven na više načina nego što možete zamisliti. Najbolji dio svega je da vas neće koštati apsolutno ništa da ga koristite kao izvor plaćanja. Nebo je granica s arkanđelom Izaijom!

Životna promjena će se dogoditi u savršenom trenutku

Iako je teško znati kada će se dogoditi velike stvari, ne treba žuriti. Arkanđeo Izaija zna da je ovo vrijeme inkubacije u kojem priroda može dopustiti da sve raste u svom urođenom ritmu. Budite uvjereni da će se vaša životna promjena dogoditi u savršenom trenutku. U međuvremenu, znajte da sve dok ste svjesni i otvorenog uma o svim mogućnostima, sigurni ste i voljeni od strane onih oko vas, čak i ako vam sada nije tako. Izaija vam stoji na raspolaganju.

Kada pronađete svoje nevjerojatne ideje, uvijek je dobra ideja pozvati svog anđela čuvara Izaiju. Točno ćete znati tko i odakle potječu vaši krediti do plaće, što može biti veliko olakšanje. Prevaranti su uvijek u potrazi za novim taktikama i shemama za krađu teško zarađenog novca ljudi, ali postoje sile u vašu korist koje mogu zaštititi vašu duhovnu imovinu od krađe. Zato je toliko važno misliti na arkanđela Izaiju jer vas on neće razočarati i ne očekuje ništa zauzvrat.

Za kraj

Iako, pazite da ne postanete previše samouvjereni. Izaija zna da ste možda malo nestrpljivi da zakotrljate loptu, ali strpljenje je ključno ako želite da stvari idu u vašu korist. Slušajte svog arkanđela Izaiju, on vam želi prenijeti tu poruku prije nego što ga iskoristite kao svoj zajam do plaće. Ponekad se dogovori na drugim mjestima koji izgledaju predobro, mogu pokazati kao smicalice od strane ljudi vođenih egom koji pokušavaju sve od sebe da vas opljačkaju. Ne na straži arkanđela Izaije!

Kompletnu listu anđeoskih poruka pronađi ovdje: Anđeoske poruke

Izmolite i ove molitve svecima