Jutarnje molitve, Molitve

Jutarnja molitva za zdravlje

osnovna molitva_jutarnja molitva za zdravlje

Poslušajte molitvu Jutarnja molitva za zdravlje

Pogledajte molitvu Jutarnja molitva za zdravlje

O vječno živi Isuse, evo me pred Tobom.
Vjerujem u Tebe i ljubim Te iznad svega! Vjerujem da me čuješ, da me primaš ovakva kakav jesam i da me želiš i hoćeš ozdraviti. Znam da mi jedino Ti možeš pomoći. Imaj samilosti prema meni! Smiluj mi se!

I danas Te molim da mi oprostiš sve stvari koje ću reći, napraviti i misliti, a koje Ti nisu po volji. Već sad Te molim za oprost. Molim Te drži me danas daleko od svake opasnosti i zla. Pomogni mi započeti ovaj dan s dobrim namjerama i beskrajnom zahvalnošću, drži moj um čistim tako da mogu slušati Tvoj glas, govori mi do granica moga uma tako da mogu prihvatiti svaku stvar bez da se žalim i plačem nad sobom te da razumijem da Ti sve kontroliraš.

Pogledaj sve moje rane i sve što me opterećuje i ozdravi me! Reci samo jednu riječ i ozdravit će duša moja, tijelo moje, psiha moja! Isuse, žarko Te molim, dođi sada u moje srce i kraljuj u njemu kao moj jedini Spasitelj i Otkupitelj!

Usrdno Te molim, dođi u moj život i oslobodi me od svih životnih ovisnosti! Dođi, Isuse, i imaj samilosti sa mnom grješnikom i budi mi milosrdan. Operi me u svojoj Presvetoj Krvi i oslobodi od mojih grijeha! Sakrij me u svoje svete rane!

Budi moja snaga i jakost! Vodi me sigurnim putem spasenja! Milosrdni Isuse! Predajem ti potpuno svoj život: prošlost, sadašnjost i budućnost. Uzmi, Gospodine, sve što imam, kako bih mogao Tebi posve pripadati. Uzmi sve moje slabosti i daj da iskusim spasenje i oslobođenje! Od ovoga trenutka budi ti gospodar i spasitelj moga života zauvijek!

Predajem se Tebi posve, da se volja Očeva na meni ispuni! Spreman sam na sve što Bog od mene hoće i želi! Učvrsti me u vjeri! Izlij svoga Duha na mene i na sve one za koje Te molim. Vodi me putem koji mi je providnost dodijelila. Učini me spremnim ovoga trenutka učiniti sve što od mene Otac nebeski očekuje!

Budi hvaljen i slavljen, Isuse, u svima koji Ti se predaju. Proslavi ime svoga Oca u svakome od nas!

Sve nas spasi! Amen.

Kompletnu listu jutarnjih molitvi pronađi ovdje: Jutarnje molitve

Izmolite i ove molitve svecima