Molitve, Prigodne molitve

Molitva protiv ovisnosti o kocki

prigodne molitve_Molitva protiv ovisnosti o kocki

Tražite duhovnu pomoć u borbi protiv ovisnosti o kocki? Ova molitva je put prema ozdravljenju i oslobađanju. Pomolimo se za snagu i milost Božju.

Molitva protiv ovisnosti o kocki

Blaženi, milostivi Gospodine,

molim Te, osnaži moju volju i daj mi snage da se oduprem iskušenjima koja su me i odvela u ovu tamnu ovisnost. Pomozi mi prepoznati štetnost kockanja i ozljede koje ono nanosi mojoj duši i obitelji.

Molim Te, presveti Oče, podari mi mudrost da razumijem dublje razloge koji me potiču na kockanje. Oslobodi me svih unutarnjih rana, tjeskobe ili nedostataka koje pokušavam zaliječiti kroz kockanje. Neka tvoja ljubav ispuni moje srce i izliječi sve rane, tako da više ne osjećam potrebu za bijegom u svijet kockanja.

Molim Te, Gospodine, pomozi mi da pronađem podršku i zajednicu koja me može ohrabriti i pomoći mi na putu prema ozdravljenju.

Gospodine, izliječi moje financijske rane koje sam zadobio zbog kockanja. Pomozi mi da se odgovorno odnosim prema novcu koji mi je povjeren i nauči me vrijednosti štednje, umjerenosti i suzdržljivosti.

Po Kristu, Gospodinu Našem,

Amen.

Zašto molimo protiv ovisnosti o kocki?

Molitva protiv ovisnosti o kocki je iznimno korisna za sve kockare jer  donosi duševno iscjeljenje, jača našu volju, pruža podršku i utjehu, povezuje nas sa zajednicom koja dijeli istu borbu, pročišćuje naš um i srce te obnavlja našu vjeru i nadu u životni preobražaj.

Kroz molitvu se povezujemo s božanskom snagom koja iscjeljuje naše rane, pruža nam snagu da se odupremo iskušenjima, osjećamo podršku Božje prisutnosti, pronalazimo podršku drugih, prepoznajemo dublje razloge ovisnosti i tražimo trajno izlječenje. Molitva protiv ovisnosti o kocki donosi nam snagu, podršku i nadu u bolji život.

Kompletnu listu prigodnih molitvi pronađi ovdje: Prigodne molitve

Izmolite i ove molitve svecima