Molitve, Molitve svecima

Molitva svetom Josipu za obitelj

Molitva svetom Josipu za obitelj

Poslušajte molitvu Molitva Svetom Josipu za Obitelj

Pogledajte molitvu Molitva Svetom Josipu za Obitelj

Molitva svetom Josipu za obitelj pružit će blagoslov, zaštitu i dragocjen savjet vama i vašoj obitelji.
Pomolite se ovom velikom svecu.
Sveti Josipe, molimo te, zaštiti naše obitelji od svih zloća i nevolja.
Blagoslovi nas snagom, hrabrošću, dalekovidnošću i požrtvovnošću koju posjeduješ u vođenju i zaštiti Svete obitelji od mnogih zala.
Blagoslovi sve članove naše obitelji jednoumljem da poštuju jedni druge; da budemo poslušni poglavarstvu našeg oca; uvijek nastojati vršiti volju Božju; pouzdati se u Isusa; i da budu dostojna prebivališta za Duha Svetoga.
Posebno tražimo ove usluge za našu obitelj sada (navedite zahtjeve). Sveti Josipe, tako smo zahvalni, pomozi nam da svoju pobožnost proširimo na druge obitelji. Amen.

Molitva za obiteljske potrebe
Najdraži sveti Josipe, sveta Terezija Avilska je rekla:
“Ne mogu se sjetiti da sam od svetog Josipa tražila nešto što nije dobio.”
S ovim povjerenjem, sveti Josipe, molim tvoju dobrotu i milosrđe da za svoju obitelj dobijem ove ponizne potrebe (navedite zahtjeve) koje sada postavljam pred tebe.
Svoju ću odanost širiti na druge kako bi i oni upoznali i voljeli te kao i ja. Hvala ti, o veliki svetče i prijatelju! Amen..
Molitva za savjet Sveti Josipe, udomitelje Isusov i zaštitniče Bogorodice Marije, tvoj život je bio skriven dok si bio na zemlji.
Ali tvoje su oči uvijek bile uprte u nebo, tražeći samo volju Očevu. Molimo te, Veliki svetče, budi naš savjetnik, budi naš opskrbljivač, budi nam otac u svim našim potrebama, kako materijalno tako i duhovno, tijekom našeg putovanja kroz ovu dolinu suza.
Posebno molimo za tvoj moćni zagovor pred Bogom ove naše potrebe (navedite potrebe). Zahvalni smo na tvojoj pomoći, sada i u trenutku naše smrti.
Amen.

Kompletnu listu molitvi svecima pronađi ovdje: Molitve svecima

Izmolite i ove molitve svecima