Novosti

15 molitava svete Brigite

novosti_15 molitava svete Brigite

1. Molitva za snagu vjere

Sveta Brigito, moli za nas da uvijek imamo čvrstu vjeru u Boga, da se nikada ne pokolebamo i da ostanemo snažni u svojoj vjeri.

2. Molitva za mir u svijetu

Sveta Brigito, moli za nas da mir zavlada u svijetu, da se svi narodi slože i da žive u ljubavi i razumijevanju jedni s drugima.

3. Molitva za obitelj

Sveta Brigito, moli za nas da naše obitelji budu ispunjene ljubavlju, razumijevanjem i međusobnim poštovanjem. Neka se Gospodin uvijek brine za naše obitelji i čuva ih od zla.

4. Molitva za bolesne

Sveta Brigito, moli za nas koji smo bolesni da pronađemo tješenje, ozdravljenje i snagu u Božjoj milosti. Neka nam Gospodin podari svoje iscjeljenje i obnovi naše tijelo i dušu.

5. Molitva za siromašne

Sveta Brigito, moli za nas da pružimo ruku pomoći siromašnima i potrebitima. Neka se svijet udruži u borbi protiv siromaštva i nepravde te neka svatko dobije svoje osnovne potrebe zadovoljene.

6. Molitva za umorne i opterećene

Sveta Brigito, moli za nas koji smo umorni i opterećeni životnim teretima. Neka nam Gospodin pruži odmor, osvježenje i snagu da se suočimo sa svim izazovima koje nam život donosi.

7. Molitva za duhovno vodstvo

Sveta Brigito, moli za nas da uvijek budemo usmjereni prema Božjoj volji i da imamo mudrost i snagu da slijedimo Njegove upute u našem životu.

8. Molitva za one koji su izgubljeni

Sveta Brigito, moli za nas koji smo izgubljeni na putu života. Neka nas Gospodin pronađe, usmjeri i povede prema svjetlu svoje ljubavi.

9. Molitva za žalosne

Sveta Brigito, moli za nas koji smo žalosni i oplakujemo gubitke u našem životu. Neka nam Gospodin donese utjehu, suosjećanje i nadu u teškim trenucima.

10. Molitva za pokajanje

Sveta Brigito, moli za nas da prepoznamo naše grijehe, da se iskreno pokajemo i da tražimo Božje oproštenje. Neka nam Gospodin udijeli milost i pomogne nam da promijenimo svoj život.

11. Molitva za mir u srcu

Sveta Brigito, moli za nas da naša srca budu ispunjena mirom i ljubavlju prema svim ljudima. Neka se u nama ukorijeni Božji mir i neka nas vodi na našem životnom putu.

12. Molitva za svetu Crkvu

Sveta Brigito, moli za nas i za cijelu Crkvu. Neka Crkva bude snažna, sveta i postojana u vjeri. Neka se širi Božje kraljevstvo među ljudima.

13. Molitva za svećenike

Sveta Brigito, moli za nas svećenike, da budu sveti i odani pastiri Božjeg stada. Neka im Gospodin udijeli mudrost, snagu i svetost u njihovoj službi.

14. Molitva za redovnice i redovnike

Sveta Brigito, moli za nas redovnice i redovnike, da budu vjerni svojim zavjetima i posvećeni službi Bogu. Neka im Gospodin pruži snagu, radost i obilje milosti.

15. Molitva za sve nas

Sveta Brigito, moli za nas da uvijek budemo vjerni Božjoj ljubavi, da se trudimo činiti dobro i da živimo u skladu s Njegovom voljom. Neka nas Gospodin blagoslovi i čuva na našem životnom putu.

Nadamo se da vam ove molitve mogu biti od pomoći i nadahnuća.

Izmolite i ovu litaniju: Litanije svete Monike

Izmolite i ove molitve svecima

One thought on “15 molitava svete Brigite

Comments are closed.